دومین کارگاه آموزشی آشنایی با فناوریهای کوانتومی به همت مرکز نوآوری کوانتوم با حضور پژوهشگران و صاحبنظران این حوزه در دانشگاه شریف برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، آیین افتتاحیه دومین کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و فناوریهای کوانتومی با حضور 400 شرکت کننده، روز پنجشنبه 17 اسفندماه 1402 در سالن جابربن حیان دانشگاه برگزار شد.
در این رویداد سه روزه که تا عصر امروز 19 اسفندماه ادامه داشت، با تکیه بر توانایی علمی استادان و پژوهشگران برجسته، به ارائه مباحث مطرح در زمینه فناوریهای کوانتومی از جمله؛ مخابرات کوانتومی، حسگرهای کوانتومی، الگوریتمهای کوانتومی، سخت افزار و پیادهسازی کامپیوترهای کوانتومی، زیستشناسی کوانتومی و همچنین تجزیه و تحلیل ظرفیت بازار فناوریهای کوانتومی و پیشرفتهای صورت گرفته در این حوزه، پرداخته شد.
در دومین کارگاه آموزشی، مباحث علمی از سطح آشنایی به سطح کاربردی ارتقا داده شده بود و بستری را فراهم کرد تا شرکتکنندگان بتوانند بینش عمیقی در مورد آخرین دستاوردها و تحقیقات صورت گرفته در زمینه فناوریهای کوانتومی به دست آورند.
پرفسور سرآنتونی جمیز لگت برنده جایزه نوبل فیزیک 2003 در این برنامه به ارائه سخنرانی آنلاین در خصوص فناوریهای کوانتومی پرداخت.
گفتنی است در این کارگاه سه روزه سخنرانیهایی توسط پژوهشگران برجسته این حوزه برگزار شد. پنل تخصصی از دیگر برنامههای این رویداد بود که با حضور استادان برجسته؛ دکتر علیرضا بهرامپور و دکتر وحید کریمیپور از اعضای هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه، دکتر جواد صالحی و دکتر مهدی فردمنش از اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه شریف و دکتر حمید لطیفی عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید و در آن به آینده فناوریهای کوانتومی با توجه به تجربیات گذشته پرداخته شد.
در حاشیه این برنامه خبرنگار روابط عمومی با دکتر حدادپور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در خصوص اهمیت این رویداد به گفتگو پرداخت ویدیوی این مصاحبه را در ادامه مشاهد کنید.