دریافت جایزه بین‌المللی کمومتریکس ۲۰۲۲ توسط استاد دانشگاه شریف

دکتر هادی پرستارشهری، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف موفق به دریافت جایزه CHEMOLAB 2022 در کنفرانس بین‌المللی کمومتریکس شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، در هجدهمین دوره کنفرانس بین‌المللی کمومتریکس در شیمی تجزیه CAC که در ایتالیا برگزار شد، دکتر هادی پرستار شهری عضو هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف موفق به کسب جایزه  CHEMOLAB 2022  شد.

این جایزه هر دو سال یکبار توسط الزویر به پژوهشگران موفق و سرآمد زیر چهل سال که بیشترین فعالیت و تاثیر در پنج سال اخیرشان در گرایش کمومتریکس دارند اهدا می‌شود.

انتشار مقالات با کیفیت، تعاملات بین‌المللی با سایر گروه‌های کمومتریکس دنیا، حضور و سخنرانی در مجامع علمی کمومتریکس دنیا، داوری مقالات برای مجلات بین‌المللی، مشارکت در اجرای طرح‌های تحقیقاتی بین المللی و برگزاری رویدادهای علمی بین‌المللی از جمله شاخص‌های مهم انتخاب محقق برتر برای دریافت این جایزه است. 

گفتنی است کنفرانس بین‌المللی کمومتریکس که به اختصار CAC نامیده می‌شود هر دو سال یک بار برگزار می‌شود و معتبرترین کنفرانس در زمینه کمومتریکس در دنیاست. در این کنفرانس جدیدترین دستاوردها در زمینه کمومتریکس ارائه می‌شود و همچنین کمپانی‌های بزرگ تولید دستگاه‌های آنالیز و نرم افزارهای مربوطه در این کنفرانس حضور دارند.

 

سوابق علمی پژوهشی

دکتر هادی پرستار شهری با احتساب پروژه‌های کارشناسی ارشد و دکتری خود بیش از 15 سال است که در زمینه کمومتریکس فعالیت دارد.

وی در طول این مدت علاوه بر تلاش در جهت توسعه و کاربرد روش‌های مختلف کمومتریکس جهت آنالیز سیستم‌های پیچیده محیط زیستی، غذایی و دارویی، در این خصوص تعامل بین المللی مناسبی با گروه‌های تحقیقاتی بزرگ در دنیا ایجاد کرده است.

 در این راستا انتشار بیش از 76 مقاله در مجلات معتبر بین المللی، 3 فصل کتاب، بیش از 60 مقاله در کنفرانس‌های بین المللی و داخلی و اجرای 5 طرح بین المللی با کشورهای اسپانیا، فرانسه، هلند و روسیه  بخشی از دستاوردهای ایشان در این زمینه است.

دریافت جایزه دانشمند جوان کمومتریکس در سال 2015، دریافت فلوشیپ هامبولت از کشور آلمان، گرنت بین المللی جندی شاپور با کشور فرانسه نیز از دیگر افتخارات کسب شده بین المللی توسط دکتر پرستار می‌باشد.

همچنین برگزاری 4 دوره مدرسه زمستانی کمومتریکس با حضور بیش از 15 تن از نامداران کمومتریکس دنیا در دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف، از دیگر فعالیت‌های گروه تحقیقاتی وی است.