دانشگاه صنعتی شریف امسال نیز با برپایی غرفههایی متنوع، میزبان مردمی خواهد بود که عید غدیرخم؛ بزرگترین عید عالم را جشن میگیرند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، جمعی از فعالین دانشگاه با همکاری اهالی محله شریف یکی از میزبانان جشن ده کیلومتری عید غدیر خواهند بود.
دکتر حمیدرضا منصوبی مدیر توسعه تعاملات دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در خصوص این جشنواره گفت: نخستین جشنواره خیابانی غدیر که از دو سال پیش آغاز شد، در حقیقت کنشی بود که از طرف گروههای مردمی در برخی خیابانهای تهران شروع شده بود و فضای حاکمیت آن را از سال 1401 با هدف اینکه عید غدیر را به شیرینترین و بزرگترین عید در میان جامعه تبدیل کند، در یک خیابان متمرکز کرد.
وی گفت؛ در روز عید غدیر نزدیک به 2هزار موکب و غرفههای مردمی در حال پذیرایی و اجرای برنامههای متنوع فرهنگی هستند. سال گذشته این موکبها از میدان امام حسین تا میدان آزادی دایر شد و نزدیک به 3میلیون نفر در این مراسم شرکت کردند.
دانشگاه صنعتی شریف نیز در این روز و به همین مناسبت دربهای خود را به روی شرکتکنندگان در این جشن گشود و تعدادی از گروههای دانشجویی با مشارکت اهالی محله شریف، با برپایی غرفههایی میزبان مردم بودند و اتفاقات متفاوتی خلق شد.
مدیر توسعه تعاملات دانشجویی دانشگاه افزود: در غرفههای دانشگاه صنعتی شریف علاوه بر برنامههای فرهنگی و پذیرایی و ... فضا نخبگانیتر بود و مشاورههای حقوقی و تحصیلی برای افراد انجام شد. همچنین باز بودن دربهای دانشگاه شریف و امکان ورود و حضور در این دانشگاه برای مردم به خصوص جوانها جذاب بود و مورد استقبال قرار گرفت. اهالی محله هم در غرفههای دانشگاه شریف برنامهها و موارد متنوعی را ارائه دادند.
دکتر منصوبی در خصوص مراسم پیشرو نیز گفت: امسال قرار است این موضوع در دانشگاه صنعتی شریف به صورت جدیتر و مفصلتری انجام شود. نزدیک به 70 غرفه دایر خواهد شد که از این تعداد 15 غرفه در اختیار گروههای دانشجویی قرار میگیرد، همچنین از شرکتهای دانشبنیان مستقر در ناحیه نوآوری، تا انجمنهای علمی و کارکنان دانشگاه نیز غرفههایی برپا خواهند کرد. همچنین با توجه به استقبال گسترده از سوی اهالی محل، 50 غرفه نیز در اختیار این عزیزان قرار خواهد گرفت.
وی اذعان داشت؛ اکوسیستمی که در حال وقوع هست این است که دانشگاه صنعتی شریف به عنوان نهادی پیشرو، الگویی ارائه بدهد تا مجموعههایی نظیر دانشگاه که میخواهند فعالیتهای فرهنگی انجام دهند، به جای تصدی مستقیم، با به مشارکت طلبیدن مرتبطین اعم از اهالی محل و زیرمجموعههای خود و انجام مبادلات فرهنگی و اجتماعی، فضای مشارکتی را توسعه داده و باعث ارتباطی پویا و تجربهای شیرینتر شوند.
دکتر منصوبی در پایان صحبتهایش خاطرنشان کرد؛ با توجه به تکمیل ظرفیت مراسم امسال، هرکسی که فکر میکند در جشنواره سال آینده میتواند از طرف خانواده دانشگاه صنعتی شریف برای مردم ارائهای داشته باشد از طریق لینک درخواست مشارکت خود را ثبت نماید تا برای برنامهریزی حساب شدهتر و ارتقای ایدههای سال آینده، با فرصت کافی تعاملات مربوطه برقرار شود.