مراسم نکوداشت استادان پیشکسوت دانشگاه صنعتی شریف با عنوان "یاد استاد شریف" در سالن پردیسان این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، عصر روز چهارشنبه سوم خرداد ماه ۱۴۰۲ برنامه نکوداشت استادان پیشکسوت دانشگاه صنعتی شریف به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این برنامه مهندس کمالیان نماینده سمن نیک اندیشان شریف طی سخنانی ضمن خیرمقدم به استادان به گزارشی از اقدامات اخیر این مجموعه پرداخت.
وی گفت: ساخت مدرسه شهدای دانشگاه صنعتی شریف، بورسیه تحصیلی سالانه به ۱۷۰ دانشجو از طریق بنیاد حامیان شریف، بازسازی سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه، بازسازی مسجد دانشگاه با همکاری معاونت امور اداری و مالی دانشگاه و برگزاری اردوهای دانشجویی از مهمترین اقدامات اخیر سمن نیک اندیشان شریف است.
در ادامه برنامه دکتر علی اکبر صالحی معاون پژوهشی قائم مقام رئیس فرهنگستان علوم طی سخنانی گفت: امروز با حضور در این مراسم از طرفی حالت بهجت و شادی و از طرفی غم و اندوه در دل خود دارم. شادم چون امروز دوران خوب و به یاد ماندنی و خاطرات خوبی که برایم در این دانشگاه رقم خورده، در ذهنم تداعی شد و غمگینم چون با دیدن برخی از همکاران عزیزم با موهای سپید و قدهای خمیده در مییابم که زندگی ابدی نیست و به مرور دوران پیری به سراغ ما نیز میآید.
دکتر صالحی گفت: زیبایی زندگی همین سیر تحول انسان است و شاید اگر این نبود، انسان دچار نوعی بی انگیزگی و روزمرگی میشد چرا که جوانی دوران نشاط و امید و حرکت و تلاش است و سالمندی دوران حکمت و تجربه و پختگی است، پس باید هر دورهای را مغتنم بشماریم.
وی افزود: انصافا دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه الگو، پیشرو و شریف است و این سرآمدی دانشگاه شریف در تمام عرصههای جامعه نمود دارد .
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی انرژی گفت: زمانی که توفیق حضور در سر کلاس و تدریس را پیدا میکنم و اخلاق دانشجویان و احترام به مقام معلم را در دانشجویان میبینم و نیز زمانی که استادان همیشه دلسوز این دانشگاه که دانشجویان را به مثابه فرزندان خود میدانند و از هیچ تلاشی برای یادگیری آنها دریغ ندارند را نظارهگر هستم، حس خوب زندگی برایم معنا پیدا میکند.
معاون پیشین رئیس جمهور و رئیس اسبق سازمان انرژی هستهای ایران در ادامه گفت: آینده ایران را روشن میبینم و علیرغم وجود مشکلات و سختیها قطعا این انقلاب اسلامی ما به سرانجام شیرین خود خواهد رسید و این ادعا را برای دلخوشی شما یا خودم نمیگویم و به آن اعتقاد راسخ دارم.
در ادامه برنامه دکتر تقوی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه طی سخنانی ضمن تشکر از حضور استادان پیشکسوت در برنامه گفت: ما به تجربه تک تک شما عزیزان در دانشگاه نیازمندیم چرا که هر یک از شما کولهباری از تجربه و دانستنیهای ناب هستید که میتواند چراغ راهی برای فردای بهتر دانشگاه باشد، پس اگر هر یک از شما عکس، سند، جزوه، دست نوشتهای مربوط به دانشگاه دارید میتوانید با هماهنگی با مرکز اسناد دانشگاه ما را در این راه حمایت کنید.
وی با اعلام این خبر که با کمک کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه قرار است مصاحبههایی با افراد علاقمند و صاحب خاطره با موضوع دانشگاه شریف انجام شود، گفت: اگر تمایل داشته باشید میتوانید برای هماهنگی انجام این مصاحبهها و چاپ خاطرات خود در کتاب خاطرات شریف به مرکز اسناد دانشگاه مراجعه کنید.
گفتنی است در ادامه برنامه برخی از استادان پیشکسوت به بیان خاطرات خود از دوران تحصیل، تدریس و حضور در دانشگاه صنعتی شریف پرداختند.
همچنین در پایان برنامه تندیس چهار بعدی دانشگاه صنعتی شریف به استادان پیشکسوت اهدا شد.