دکتر جلیلی: تلاش میکنیم با برقراری ارتباط بیشتر با کارکنان، از نظرات و پیشنهادات آنها در تصمیمسازیها بهرهمند شویم.
به گزارش روابط عمومی، جلسه «دیدار مجازی رئیس و کارکنان دانشگاه صنعتی شریف» روز یکشنبه 14 آذرماه با حضور دکتر جلیلی سرپرست دانشگاه، دکتر فاطمی معاون اداری و مالی، دکتر پیرچراغی مدیر سرمایه انسانی و پشتیبانی و جمعی از کارکنان دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این دیدار مجازی کارکنان پرسشها، انتقادات، پیشنهادات و دغدغههای خود را با سرپرست دانشگاه صنعتی شریف در میان گذاشتند.
دکتر رسول جلیلی پس از شنیدن صحبتهای کارکنان اظهار داشت: ما در دانشگاه چهار گروه ذینفع شامل کارمندان، استادان، دانشجویان و فارغالتحصیلان را داریم. مسائلی که در این جلسه مطرح شد در دو گروه صنفی و رفاهی قرار داشت. در حالی که انتظار داشتم مهمترین دغدغه کارکنان سرآمدی دانشگاه باشد. اینکه چه کنیم تا دانشگاه صنعتی شریف از هرجهت سرآمد باشد. چه کنیم تا زمانیکه دانشجو به مراکز اداری و آموزشی دانشگاه مراجعه میکند، حسی عالی به او القا شود.
سرپرست دانشگاه صنعتی شریف در ادامه با اشاره به تلاش برای انتخاب یک فرد به عنوان مشاور در امور کارکنان دانشگاه گفت: تلاش میکنیم با گذراندن فرآیندی این اتفاق رخ دهد تا بتوانیم ارتباط بیشتری با کارکنان داشته باشیم و در برخی موارد از نظرات و پیشنهادات آنها در تصمیمسازیها بهرهمند شویم.
وی در خصوص یکی از دغدغههای مطرح شده که پرداخت هزینه برای پارکینگ دانشگاه بود، عنوان کرد: هزینه هر خدمتی باید پرداخت شود. احداث پارکینگ و ساختمان جدید دانشگاه اقدام خوبی بود. فردی برای ساخت این پارکینگ سرمایهگذاری کرده و این توافق با نرخ معقولی صورت گرفته است. بر این اساس هر خودرویی که از پارکینگ استفاده میکند باید سودی به بهرهبردار برساند تا هزینه مصرف شده را جبران کند. ضمن اینکه در حال بررسی هستیم تا بهرهبردار حداقل نرخ را دریافت کند و بخشی را هم دانشگاه به عنوان سوبسید به بهرهبردار پرداخت میکند.
سرپرست دانشگاه در مورد درخواست افراد مبنی بر ایجاد راه ارتباطی مستقیم ایمیل خود به آدرس jalili@sharif.ir را معرفی و تاکید کرد که این ارتباط با حفظ پروتکلها و ادبیات دیپلماسی صورت گیرد.
وی همچنین در خصوص دورکاری کارکنان گفت: با شروع ترم بعد و حضور دانشجویان در دانشگاه دورکاری کارکنان نیز به طور کامل لغو میشود.
دکتر جلیلی نسبت به انتقاد کارکنان از طولانی بودن بروکراسی اداری در دانشگاه شریف توضیح داد: یکی از اقداماتی که در حال پیگیری آن هستم برگزاری جلسه شورای فناوری اطلاعات است، باید برنامهریزی کنیم که فرآیندها مکانیزه شوند، این موضوع به کاهش بروکراسی اداری کمک میکند.
وی نسبت به بررسی نحوه پرداخت اضافه کار و پاداش پرسنل گفت: دکتر فاطمی معاون اداری و مالی دانشگاه این موضوع را بررسی خواهند کرد تا میزانی که بودجه دانشگاه اجازه دهد مطالبات در اولین فرصت پرداخت شود.
سرپرست دانشگاه در ادامه در خصوص مطالبات مربوط به مسکن کارکنان نیز گفت: در حال حاضر زمینهایی که به دانشگاه تعلق دارد برای توسعه آموزشی و پژوهشی مورد نیاز است و با توجه به اولویت این موضوع نمیتوان این زمینها را صرف تعاونی مسکن کرد.
وی همچنین در خصوص همسانسازی حقوقها و تبدیل وضعیت کارکنان اظهار داشت: اگر سازمان برنامه و بودجه بپذیرد و بودجه لازم را در اختیار دانشگاه قرار دهد این امکان وجود خواهد داشت.
دکتر جلیلی در ادامه از افزایش ایمنی محیطی دانشگاه با احیای کمیته سلام خبر داد. وی همچنین نسبت به درخواست اعمال مدرک تحصیلی کارکنان نیز اظهار داشت: نباید هدف صرفا گرفتن مدرک تحصیلی بالا باشد. باید به دنبال آن باشیم تا تخصصهایی که کسب میکنیم با زمینه فعالیتهایمان در دانشگاه مرتبط باشد.
سرپرست دانشگاه صنعتی شریف در پایان با تاکید بر کاهش فاصله طبقاتی میان اقشار مختلف دانشگاه اضافه کرد: برای از میان برداشتن فاصله بین اقشار مختلف دانشگاه و توجه ویژه به همکارانی که کمترین درآمد را دارند، با معاون اداری و مالی و مدیر سرمایه انسانی و پشتیبانی، جلساتی برگزار خواهیم کرد تا این فاصله را به حداقل ممکن برسانیم.