مراسم بزرگداشت شهید مصطفی احمدی روشن با حضور خانواده ایشان در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، مراسم دهمین سالروز شهادت شهید مصطفی احمدی روشن عصر روز چهارشنبه 22 دیماه سالجاری در سالن جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
در ابتدای این برنامه دکتر فخارزاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی به سابقه آشنایی خود با شهید احمدی روشن در خوابگاه اشاره کرد و افزود: در دورانی که با این شهید بزرگوار همنشینی داشتم ایشان همواره روحیهای بشاش و خوشرو داشت و همواره برای اقامه نماز جماعت در اول وقت در نمازخانه خوابگاه حاضر بود.
دکتر فخارزاده افزود: راه شهید احمدی روشن و شهدایی چون: شهید علیمحمدی، سردار سلیمانی، شهید فخریزاده و ... روشن است و دانشجویان با ادامه راه این عزیزان مسیر را بیش از پیش روشن خواهند کرد.
در ادامه این برنامه مهندس خوانساری رئیس سابق سایت هستهای نطنز طی سخنانی به بیان خاطرات خود از دوران همکاری با شهید احمدی روشن پرداخت.
وی با اشاره به برخی خرابکاریها و شیطنتهایی که توسط جاسوسان در سایت نطنز اتفاق میافتاد، گفت: یکی از دلایل شهادت شهید احمدی روشن برخورد قاطع و سرسختانه ایشان با خرابکاریها بود و دشمن چارهای جز ترور شهید احمدی روشن نیافت.
مهندس خوانساری در مورد ویژگیهای اخلاقی شهید احمدی روشن گفت: مصطفی شوخ طبع و بذلهگو بود، صادق و صریح صحبت میکرد، شجاعت و اقتدار کلامی خاصی داشت و همیشه پر انرژی و فعال بود.
در ادامه دکتر روستا آزاد رئیس اسبق دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی با اشاره به برخی بیفرهنگیها در جامعه افزود: وجود احمدی روشنها در جامعه امروز برای بسط و گسترش اخلاق و فرهنگ اصیل لازم و ضروری است.
دکتر روستا آزاد با اشاره به سابقه آشنایی خود با شهید احمدی روشن گفت: من مصطفی را دقیقا در سال دوم دوره کارشناسیاش شناختم و از همان ابتدا روحیه پشتکار، مسولیتپذیری، حقپرستی، صداقت را در ایشان یافتم.
وی با اشاره به اینکه همیشه دغدغه شهید احمدی روشن خدمت به کشور بود گفت: از همان ابتدا مرام، معرفت و شایستگی شهید احمدی روشن در کنار علم و تکنولوژی ایشان زبانزد خاص و عام بود و اگر امروز او در میان ما بود، من وی را در مسند ریاست سازمان انرژی هستهای میدیدم.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف در ادامه گفت: مصطفی با خود عهد داشت و صداقت خود را با شهادتش به تمام دنیا نشان داد.
در ادامه این برنامه پدر شهید احمدی روشن ضمن تشکر از دانشگاه صنعتی شریف در برگزاری این برنامه افزود: جوانانی که این چنین برنامهها را برای شهدا برگزار میکنند، همچون فرزندم مصطفی میدانم و تلاشهای آنها را ارج مینهم.
وی گفت: بزرگترین چیزی که بعد از غم از دست دادن مصطفی ما را دلگرم میکرد حضور دانشجویان و استادان گرانقدری بود، که طومار بزرگی را بعد از شهادت پسرم امضا کردند و خود را رهرو و ادامه دهنده راه شهید احمدی روشن خواندند و این یک شعار نبود، بلکه شعوری بود که همچنان پرچم مصطفی را زمین نگذاشتهاند.
پدر شهید احمد روشن در ادامه افزود: اقدام دیگری که مایه دلگرمی ما بعد از شهادت مصطفی شد اعلام آمادگی تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف به پاس رهروی از راه مصطفی بود که درخواست تغییر رشته تحصیلی خود به رشته فیزیک هستهای داشتند و این یعنی اگر علم از دست سربازی افتاد، هنوز به زمین نرسیده سربازان بیشماری علم را به اهتزار درآوردهاند و سنگری مستحکمتر در مقابل دشمن ساختهاند.
در ادامه برنامه با اهدای هدایایی به پدر و همسر شهید یاد و خاطره این شهید گرامی داشته شد و در پایان اجرای قطعهای توسط گروه سرود اسرا با مضمون شهید احمدی روشن پایان بخش دهمین بزرگداشت شهید احمدی روشن بود.