جلسه شورای مدیران دانشگاه صنعتی شریف با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه صنعتی شریف بهمنظور مدیریت بهینه، ارزیابی عملکرد دانشگاه با رویکرد تعالی سازمان و رفع چالشهای موجود، در محل سالن جلسات دانشکده مهندسی مکانیک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، اولین جلسه حضوری شورای مدیران دانشگاه بعد از عبور از بحران شیوع کرونا با ریاست دکتر رسول جلیلی ظهر روز یکشنبه 6 شهریور 1401 در سالن جلسات دانشکده مهندسی مکانیک برگزار شد.
در ابتدای این جلسه که با حضور اعضای هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه برگزار گردید، دکتر جلیلی رئیس دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین جلساتی بر استمرار این جلسات به جهت هماهنگی و ارزیابی عملکرد مدیران با رویکرد تعالی سازمان و مشورت و همفکری در این خصوص، همچنین ارائه راهکارها و پیشنهادات جهت رفع چالشهای موجود تاکید کرد.
رئیس دانشگاه گفت: در صورت ادامه و استمرار این جلسات تصویب یک آییننامه یا منشور و تعیین دبیر شورا از الزامات است و باید به این جلسه رسمیت ببخشیم تا بتوانیم بطور جدی در آن به مسائل روز دانشگاه بپردازیم.
دکتر جلیلی با تاکید بر اهمیت پرداختن به مشکلات و مسائل و رفع چالشهای موجود در دانشگاه اظهار داشت: مسئولین دانشگاه باید شرایطی را فراهم نمایند تا سطح این موارد به صفر برسد.
دکتر جلیلی اذعان داشت: در آبان ماه سال 1398 یک منشور از الگوهای رفتاری برای دانشجویان تنظیم شده بود که بهار امسال بازبینی و توسط هیئت رئیسه دانشگاه تصویب شد. همچنین از تهیه یک منشور اخلاقی برای کارکنان دانشگاه خبر داد و اعلام کرد به زودی این مصوبه به معاونین و مدیران دانشگاه ابلاغ خواهد شد.
در ادامه دکتر فاطمی معاون اداری مالی دانشگاه ضمن ارائه گزارش از دستور کار جلسه در خصوص اقدامات صورت گرفته توسط این معاونت از قبیل؛ فرآیند تبدیل وضعیت، افزایش و همسانسازی حقوق نیروهای خرید خدمت و سایر کارکنان و همچنین متمم اضافه کار توضیحاتی ارائه داد که توسط حاضرین در جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ادامه دکتر زارعی مدیر مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه در مورد مصوبات اخیر شورای فناوری اطلاعات و ارتباطات توضیحاتی ارائه کرد.
سپس گزارشی از اطلاعرسانی در مورد تشکیل کمیته سلام HSE (ارتقای سطح نظام سلامت، ایمنی و محیط زیست) و کمیته مازح (حفاظت از کلیه زیرساخت های دانشگاه یا مراقبت از زیرساختهای حیاتی) و شرح وظایف این دو کمیته ارائه شد.
در ادامه مشورت در مورد اقدامات لازم مرتبط با شروع نیمسال جدید تحصیلی و بررسی وضعیت و ساماندهی خوابگاهها و همچنین نظم بخشیدن به ورود و خروج دانشجویان در خوابگاهها مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
پس از آن حاضرین در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص موارد عنوان شده مطرح کردند که از اهم آن میتوان به؛ تهیه یک مصوبه کلی برای وب سایت کلیه حوزههای دانشگاه و ایجاد یک ساختار یکسان با مدیریت کمیته فاوا، راهاندازی یک سامانه جهت معرفی و انتقال تجهیزات مستهلک و اموال مازاد و ایجاد بستری جهت مبادله اموال دانشگاه به کلیه واحدها برای رفع نیاز و یا اهدای آن به مراکز آموزشی خارج از دانشگاه، ایجاد دفتر تعمیرات الکترونیک در مجتمع خدمات و فناوری، برگزاری کلاسها و فعالیتهای آموزشی همزمان بصورت حضوری و مجازی، راهاندازی یک پیامرسان داخلی جهت انتقال اطلاعات غیر شخصی اعضای دانشگاه، اشاره کرد.
در پایان مقرر شد این جلسات با حضور مدیران بصورت فصلی برگزار شود و دکتر نوبهاری مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه بعنوان دبیر شورای مدیران معرفی و تعیین شد.