دومین دوره مسابقات برنامه نویسی آنلاین دانشگاه صنعتی شریف با عنوانSharif Code jam 2022 با حضور 850 برنامه نویس نخبه از سراسر کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، دومین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشگاه صنعتی شریف با عنوان Sharif CodeJam 2022 توسط گروه فناوری اطلاعات شریف "Sharif ICT Group" و مرکز نوآوری فناوری اطاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
این دوره از مسابقات با حضور 850 برنامه نویس نخبه از سراسر کشور، طی دو مرحله در روزهای 12 اسفند و 19 الی20 اسفند ماه سال 1400 به صورت غیر حضوری و آنلاین برگزار شد.
از بین 850 نفر که در مرحله مقدماتی شرکت کردند 150 نفر با دریافت بیشترین امتیاز به مرحله نهایی راه پیدا کردند.
مرحله نهایی با حضور 150 نفر برنامه نویس نخبه کشور در تاریخ 19 اسفند 1400 آغاز شد و پس از 24 ساعت رقابت نفسگیر 11 نفر به مرحله صحت سنجی راه پیدا کردند. به صورت آنلاین وارد جلسه پرسش و پاسخ با داوران مسابقه شدند و در نهایت با کسب امتیاز در این مرحله افراد برتر مسابقه مشخص گردید و اسامی آنها به شرح ذیل اعلام شد:
طبق اعلام داوران؛ امیررضا پوراخوان(دانشجوی کارشناسی ارشد الگوریتم و محاسبات از دانشگاه صنعتی شریف)، طه علیخانی(دانشجوی کارشناسی هوا و فضا از دانشگاه صنعتی شریف)، علیپاشا منتصری(دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف)، پارسا زینعلی (دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران)، امیر پارسا موبد(دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر از دانشگاه تهران)، امین انوری سرور(دانشجوی ریاضیات و کاربردها از دانشگاه شهید بهشتی) و نیکان زمانی(دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر از دانشگاه تبریز) بصورت مشترک موفق به کسب مقام اول این مسابقه شدند.
در این میان؛ سامان اسلامی، علیرضا مردعلیشاهی، مهدی نظری، ارشیا سلطانی موخر، علی انصاری و محمدرضا محمدزاده اصل، شایسته تقدیر شناخته شدند.
گفتنی است ثبت نام در این مسابقات رایگان بود و شرکت کنندگان برای استفاده از تکنولوژیها و زبانهای برنامهنویسی محدودیتی نداشتند و کلیه افرادی که توانایی برنامه نویسی داشتند مخاطب این رویداد بودند.
کمیته علمی مسابقات مدتی قبل از برگزاری رویداد با حضور سرمایه گذاران، شرکتهای بزرگ، چهرههای موفق استارتاپی و افراد سرشناس در حوزه ICT تشکیل شد و به تدوین سوالات اصلی مسابقات پرداختند. همین گروه وظیفه داوری و امتیاز دهی به شرکت کنندگان را بر عهده داشت.
این مسابقات از طریق سامانه sharifict.ir برگزار شد و در هر دو مرحله، شرکت کنندگان هشت سوال چالشی را دریافت کرده و در مرحله اول 12 ساعت و در مرحله دوم 24 ساعت زمان برای پاسخ به این سوالات داشتند.
روند برگزاری رویداد و توضیحات تکمیلی در وبسایت رسمی رویداد به آدرس codejam.sharif.ir موجود می باشد.