پانزدهمین کنفرانس تخصصی پایش وضعیت و عیبیابی با حضور محققین و پژوهشگرانی از کشورهای نروژ، بلژیک، استرالیا و امریکا در دانشگاه صنعتی شریف آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی؛ پانزدهمین کنفرانس تخصصی پایش وضعیت و عیبیابی صبح امروز سهشنبه 3 اسفندماه 1400 با حضور پژوهشگران و متخصصین برجسته داخلی و خارجی در سالن جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف آغاز شد. در این کنفرانس دو روزه آخرین دستاوردها و تجربیات متخصصین حوزه پایش وضعیت و عیبیابی به اشتراک گذاشته میشود.
دکتر رسول جلیلی سرپرست دانشگاه در آیین افتتاح این کنفرانس به صورت مجازی حاضر شد و در صحبتهای خود به اهمیت موضوع پایش وضعیت و عیبیابی در صنایع کشور تاکید کرد.
وی گفت: مایه خرسندی است که دانشگاه صنعتی شریف و مركز پایش وضعیت این دانشگاه برای پانزدهمین بار برگزار کننده کنفرانس تخصصی پایش وضعیت و عیبیابی بوده و میزبان پژوهشگران، فناوران و صنعتگران داخلی و خارجی است.
سرپرست دانشگاه خاطرنشان کرد: پایش وضعیت و عیبیابی طی دو دهه اخیر در کشور رشد خوبی داشته و دانشگاه صنعتی شریف نیز در این زمینه فعالیتهای قابل قبولی انجام داده و امیدوار هستیم این فعالیتهای اثرگذار در آینده استمرار داشته و رو به رشد باشد.
دکتر جلیلی در پایان ابراز امیدواری کرد که برگزاری چنین رویدادهایی نقطه عطفی میان دانشگاه و جامعه صنعتی باشد و نتایج این رویداد ظرف یکی دو سال آینده در اختیار جامعه صنعتی و صنعتگران قرار بگیرد.
در ادامه دکتر علیرضا مسعودی دبیر علمی کنفرانس ضمن خوشآمدگویی به صنعتگران و محققین گفت: باعث عزت و سربلندی است که علیرغم وجود محدویتهایی که به دلیل پاندمی کرونا و تحریمهای غیرانسانی که از طرف غرب به ما تحمیل شده است، همچنان با نشاط و سرزنده در حوزههای مختلف علمی و صنعتی فعال هستیم و برگزاری چنین رویدادهایی نشان میدهد که توانستهایم بر موانع و مشکلات غلبه کرده و در جهت تبادل آخرین اطلاعات و تجربیات علمی و عملی پژوهشگران برجسته داخلی و خارجی گامهای ارزشمندی برداریم.
وی با اشاره به استقبال قابل توجه شرکت کنندگان برای حضور در این رویداد گفت: بیش از 70 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده که پس از ارزیابی، 40 مقاله برای ارائه به صورت شفاهی و حضوری پذیرفته شده و در روز پایانی کنفرانس مقالات برتر مورد تقدیر قرار میگیرند.
دکتر مسعودی گفت: امیدوار هستیم که پانزدهمین کنفرانس تخصصی پایش وضعیت و عیبیابی را موفق و پربار برگزار کنیم و راضی و خشنود کنفرانس پانزدهم را پایان داده و مقدمات برگزاری دوره بعدی این رویداد را فراهم آوریم.
دکتر مهدی بهزاد رئیس کنفرانس تخصصی پایش وضعیت و عیبیابی نیز در صحبتهای خود از برگزار کنندگان و حامیان این رویداد تقدیر کرد و به معرفی برخی از سخنرانان و میهمانان حاضر در رویداد پرداخت.
وی گفت: در این دو روز پژوهشگرانی برجسته از کشورهایی چون؛ نروژ، بلژیک، استرالیا و امریکا به صورت مجازی حضور خواهند داشت و آخرین تجربیات و دستاوردهای خود را با شرکت کنندگان این کنفرانس به اشتراک میگذارند.
در ادامه دکتر امیرعباس حسینی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری غدیر به ارائه سخنرانی کلیدی خود با موضوع «پایش وضعیت در صنایع» پرداخت.
خاطرنشان میشود؛ كنفرانسCMFD2021، پانزدهمین كنفرانس تخصصی در زمینه پایش وضعیت و عیبيابی ماشينآلات است كه با همكاری کانون هماهنگی پایش وضعیت و کنترل کیفی، مركز پایش وضعیت دانشگاه صنعتی شریف و انجمن نگهداری و تعمیرات ايران در دانشگاه صنعتی شریف در حال برگزاری است.
توسعه فرهنگ و دانش فنی نگهداری و تعمير بر مبنای وضعيت، شناسايی روشهای نوين مراقبت وضعیت و كاربرد آن در نگهداری و تعميرات، معرفی روشهای مختلف عيبيابی و تستهای غيرمخرب، تبادل تجارب در بخشهای صنعتی و دانشگاهی و ارتقا دانش پایش وضعیت و نگهداری و تعمیر پیشبینانه از جمله اهدافی است که در این کنفرانس دو روزه دنبال میشود.
در این کنفرانس که به صورت حضوری و مجازی در حال برگزاری است، علاوه بر ارائه مقالات تخصصی و کاربردی، 12 کارگاه آموزشی نیز برگزار میگردد.