نشست گفتگو و هماندیشی با مدیران، مسئولان و متخصصان فعال در برنامه «همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور» که با نام “connect” هم شناخته میشود، در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، در راستای تعامل و گفتگو با متخصصان فعال در برنامه «همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور» و دریافت نظرات، دغدغهها و چالشهای متخصصان طی فرایند همکاری و همچنین همفکری و هماندیشی با مسئولان پایگاهها در خصوص رفع موانع و مشکلات، دومین نشست گفتگو و هماندیشی در سال ۱۴۰۱ روز شنبه 21 خرداد ماه در دو بخش و به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
بخش اول نشست با حضور مهندس مهدی قلعه نوی، رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، سید علی حسینی، معاون دفتر توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات، دکتر محمدصادق موحد، معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان، دکتر محمدرضا هرمزی نژاد مدیر امور پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف و متخصصان فعال در بخشهای مختلف دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
در این بخش، ۲۰ نفر از متخصصان فعال در سه پایگاه دانشگاه صنعتی شریف اعم از دانشگاه، پارک علم و فناوری دانشگاه، و پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه، به صورت حضوری و ۱۵ نفر از متخصصان به صورت مجازی در جلسه شرکت کردند. این متخصصان در طرحهای پسادکتری، فرصت مطالعاتی، تأسیس شرکت نوپا، استادیار جوان، نظاموظیفه تخصصی و … با بخشهای مختلف دانشگاه صنعتی شریف همکاری داشتهاند.
این نشست در راستای بهبود و ارتقای کیفیت همکاری و شنیدن نظرات پژوهشگرانی که از تسهیلات برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور استفاده کردهاند، برگزار شد.
بخش دوم نشست نیز با حضور مدیران مرکز تعاملات، بنیاد ملی نخبگان و مسئولین دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. در این بخش دکتر جلیلی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف، دکتر حدادپور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر هرمزی نژاد، مدیر امور پژوهشی دانشگاه، دکتر ربیعی، رئیس پژوهشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات شریف، مهندس دهبیدی پور، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه، و دکتر محمدپور، مدیر برنامه پسادکتری حضور داشتند.
در این جلسه، چالشهای متخصصان فعال در پایگاه مطرح شد و در راستای حل و بهبود فرایند همکاری در دانشگاه بحث و بررسی صورت گرفت. همچنین در خصوص تداوم و گسترش روابط بینالمللی علمی و فناورانه دانشگاه مباحثی مطرح شد.