در جلسهای با حضور دکتر موسوی سرپرست دانشگاه راهکارهای رفع مشکل مسکن و معیشت کارکنان دانشگاه صنعتی شریف بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، صبح روز سهشنبه 17 بهمن ماه 1402، جلسهای با حضور دکتر موسوی سرپرست دانشگاه، دکتر شریف خانی معاون مالی و اداری همچنین جمعی از کارکنان دانشگاه صنعتی شریف در محل ساختمان دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر شریف خانی در خصوص وضعیت زمین قلعه حسن خان، تغییر کاربری از کشاورزی به مسکونی و اخذ مجوزهای لازم برای بهرهبرداری از این زمین توضیحاتی ارائه کرد و افزود: اراده دانشگاه برای خانه دار شدن همکاران یک اراده جدی است و در حال حاضر دنبال بهترین گزینه در این خصوص برای تامین زمین و ایجاد مسکن برای کارکنان هستیم.
رسیدگی به وضعیت مشکلات معیشتی و سایر مسائل رفاهی کارکنان، ساماندهی تعاونی مسکن دانشگاه، تاخیر در عضویت کارکنان در تعاونی مسکن، الویت دهی و تسریع تامین مسکن کارکنان، قوانین موضوعه و الزامات قانونی تولید مسکن، فرآیند مکاتبات و بوروکراسی اداری جهت حل مشکل مسکن، مشکلات تامین هزینههای رهن و اجاره با وجود تورم و افزایش آن نسبت به درآمد کارکنان و تامین زمین جهت ساخت و ساز مسکن کارکنان از جمله مواردی بود که در این جلسه توسط حاضرین مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر موسوی پس از شنیدن دغدغههای حاضرین ضمن اعلام هرگونه آمادگی برای همکاری و مساعدت جهت برطرف کردن مشکلات کارکنان گفت: در خصوص معیشت با توجه به فشار ناشی از تورم که به عینه در جامعه احساس میشود، متاسفانه علیرغم اینکه دانشگاه سعی دارد در این زمینه کاری انجام دهد ولی متاسفانه با این محدودیت بودجه نمیتوانیم از نظرمالی حمایت بیشتری کنیم. اما در خصوص بحث مسکن میتوانیم با ایجاد یک ساز و کار مناسب وضعیت مسکن کارکنان را ساماندهی کنیم.
سرپرست دانشگاه در ادامه افزود: برای حل مشکل مسکن در درجه اول باید زمین مناسب تامین شود تا بتوانیم با استفاده از منابع مختلف از جمله سرمایهگذاران، استفاده از ظرفیت بانکها و وام و غیره شرایط ساخت و ساز زمینها را در کوتاهترین زمان ممکن فراهم کنیم. وی با بیان اینکه دانشگاه علاوه بر زمین قلعه حسنخان زمینهای بلاتکلیف دیگری هم برای اینکار دارد تاکید کرد با هماندیشی، مشارکت و همت جمعی کارکنان میتوان برای احیای این زمینها اقدام کرد. وی در ادامه پیشنهاد داد کمیتهای در این راستا توسط کارکنان و کلیه ذینفعان ایجاد شود. سپس نقشه راهی توسط کمیته ترسیم شود و با تشکیل جلسات مستمر دستاوردها و پروتکلها در آن جلسات بررسی گردد.
دکتر موسوی در پایان جلسه ضمن استقبال از ادامه فعالیت شورای صنفی یاوران علمی(کارمندان) دانشگاه در راستای منافع ذینفع همکاران، حمایت خود را از برگزاری دوره جدید انتخابات شورای صنفی اعلام کرد.