جلسه دیدار رئیس و معاون اداری، مالی با کارکنان دانشگاه بهمنظور طرح و تبادل نظر پیرامون مسایل جاری کارکنان(یاوران علمی) در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، جلسه دیدار و گفتگو با کارکنان(یاوران علمی) دانشگاه، عصر روز دوشنبه 14 شهریورماه 1401، با حضور دکتر جلیلی رئیس دانشگاه، دکتر فاطمی معاون اداری، مالی، دکتر پیرچراغی مدیر سرمایه انسانی و پشتیبانی و فرجاله احمدی مدیر امور مالی دانشگاه در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و اقتصاد برگزار شد.
در ابتدای برنامه مهندس علیرضا امیرآبادی مشاور رئیس دانشگاه در امور کارکنان طی سخنانی به ارایه گزارش فعالیتهای انجام شده طی چهار ماه اخیر پرداخت و افزود: نقشه راهی را ترسیم کردهایم که مشارکت در تدوین استراتژیهای گوناگون حوزه منابع انسانی، عارضهیابی معضلات این حوزه و در نهایت اولویتبندی موانع، جهتدهی و ساماندهی، همچنین رسیدگی به مسایل در حد توان مجموعه با در نظر گرفتن ملاحظات و مصوبات بالادستی دانشگاه، از جمله این فعالیتهاست.
وی در ادامه به اقدامات انجام شده توسط نهاد مشاوره کارکنان اشاره کرد و افزود: تاکنون چندین جلسه حضوری کارکنان و طرح مسایل مختلف برگزار شده است و با دستهبندی و اولویتبندی امور مشترک و حیاتی کارکنان و انتقال آن به مدیریت دانشگاه سعی داریم تا مسائل کارکنان را پیگیری کنیم.
مهندس امیرآبادی به هماهنگی جلسه یاوران علمی با رئیس دانشگاه و تیمسازی و برنامهریزی جهت نهاد مشاوره کارکنان هم به عنوان اقدامات انجام شده اشاره کرد و گفت: موارد مهمی هم در دست اقدام داریم که از اهم آنها میتوان به؛ راهاندازی پرتال کانون فرهنگی، تشکیل چند کارگروه جهت تسهیل و تسریع پیگیری امور، انتخاب و معرفی نمایندگان واحدها جهت سهولت در برقراری ارتباط، پیگیری اجرایی شدن نظام پیشنهادات در راستای ساماندهی موارد مختلف مطروحه در سطح دانشگاه، همکاری نزدیک با مدیریت سرمایه انسانی و پشتیبانی دانشگاه جهت ایجاد هماهنگی در اجرای برنامههای کارکنان، تلاش در جهت ایجاد فرم ارتباط برای بیان امور مرتبط با یاوران علمی در اتوماسیون اداری اشاره کرد.
در این جلسه عبدالرسول علومی کارشناس آزمایشگاه دانشکده مهندس عمران و از یاوران علمی طی بیانیهای در خواستها و مشکلات کارکنان را با رئیس دانشگاه و مدیران مربوطه مطرح کرد و توسط مسئولین حاضر در جلسه مورد ارزیابی و بحث و بررسی قرار گرفت.
در این بیانیه بر تحقق موارد ذیل تاکید شد:
- برقراری جلسات دیدار کارکنان با رئیس دانشگاه به صورت منظم و مکرر و درج در تقویم سالانه رسمی دانشگاه
- آموزش منظم و روزآمد کردن دانش و توان اجرایی سرمایههای انسانی دانشگاه
- برطرف نمودن شکاف موجود بین اعضای هیئت علمی و کارکنان که متاسفانه طی 10 سال اخیر با تمسک به اختیارات هیئت امنا بیشتر شده است
- رسمیت دادن به راههای ارتباطی حضوری و مجازی و ارتباط منتقدانه و سازنده کارکنان با مدیران بالادستی دانشگاه
- در خواست اصلاح آییننامه فعلی
- ترمیم افزایش حقوق کارمندان با استفاده از اختیارات امنایی و ظرفیتهای آیین نامه موجود
- درخواست افزایش فوقالعادههای مندرج در احکام کارگزینی کارمندان با توجه به عدم افزایش آن از سال 1389
- درخواست برقراری فوقالعاده فنی، فوقالعاده بدی آب و هوا و اصلاح ضرایب حقوقی
- اصلاح نظام جبران خدمت و دستمزد از طریق پرداخت کارانه و حق بهرهوری
- برقراری کمک هزینه مسکن و واقعی نمودن مقادیر یارانه غذا و سرویس ایاب ذهاب کارکنان
- بازنگری در دستورالعمل رفاهی کارمندان مصوب آییننامه
- اعمال مدرک تحصیلی کارکنان و احتساب مدارک دکتری برخی از آنها
- تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در پستهای بلاتصدی که مجوز قانونی برای تبدیل وضعیت دارند
- پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان در زمان صدور حکم آنها
در ادامه برنامه دکتر جلیلی ضمن خیر مقدم و استماع نظرات و مشکلات همکاران هدف از برگزاری این نشستها را شنیدن مشکلات و دغدغههای کارکنان و تلاش جهت رفع مشکلات آنها دانست و از زحمات، خدمات و همکاریهای صمیمانه کارکنان(یاوران علمی) در تمامی امور تشکر کرد.
وی گفت: حدود 1000 یاور علمی، 500 عضو هیئت علمی و حدود 12 هزار دانشجو در دانشگاه شریف حضور دارند که جماعت بزرگی در خانواده شریف را شامل میشود.
دکتر جلیلی افزود: گذران امور 1500 نفر عضو هیئت علمی و کارمند با توجه به بودجه محدود که در اختیار ما گذاشته شده است و هر ماه تحت عنوان حقوق و مزایا پرداخت میکنیم بسیار سخت است اما این را بدانید که مشکل معیشت کارکنان از موضوعاتی است که همواره در جلسات آن را پیگیری میکنیم.
رئیس دانشگاه آمادگی خود را برای تلاش در راستای تأمین مسکن کارکنان و اعضای هیئت علمی جوان اعلام کرد و گفت: متاسفانه مشکل عدم وجود زمین برای ساخت و ساز وجود دارد اما امیدوارم که در دوره مسئولیت خود در دانشگاه بتوانیم سال خانهدار شدن شریفیها را رقم بزنیم.
دکتر جلیلی با تاکید بر فواید و اهمیت ورزش برای سلامتی و پرهیز از مصرف دخانیات افزود: لازم است همکاران برای افزایش نشاط و سلامت خود ساعتی در طول روز را به ورزش اختصاص دهند و این مهم با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه امکانپذیر است.
وی از کارکنان خواست هرگونه کمک و پیشنهادی در راستای افزایش سطح امنیت محیطهای اطراف دانشگاه و بالا بردن آرامش در فضای دانشگاه دارند را با مدیران و مسئولین خود در میان بگذارند.
در ادامه این برنامه دکتر سید فرشاد فاطمی معاون اداری، مالی دانشگاه طی سخنانی به ارایه گزارشی از فعالیتهای این معاونت پرداخت و گفت: از سال 1397 بازدید از دانشکدهها و مراکز در دانشگاه به صورت مستمر انجام میشد که با شیوع کرونا این بازدیدها متوقف شد ولی امیدواریم با کمرنگ شدن این بحران بتوانیم به زودی این برنامه را از سربگیریم تا همکاران خود را به صورت فردی ملاقات کرده و از نزدیک مسائل و مشکلات آنها را پیگیری کنیم.
معاون اداری، مالی دانشگاه در خصوص پذیرش مدارک تحصیلی برخی از کارکنان گفت: حدود 60 درصد از مدارک متقاضیان بررسی شده و تا جایی که آیین نامه اجازه میداد این مدارک را در احکام اعمال کردیم.
دکتر فاطمی ادامه داد: احکام سختی کار تا پایان شهریورماه تدوین میشود. اما با توجه به تغییر ساختار آییننامه جدید سختی کار ممکن است تغییراتی در نحوه اعمال آن ایجاد شود ضمن اینکه ما تمام تلاش خود را میکنیم تا حد امکان این بند شامل حداکثر همکاران شود.
وی در پایان سخنان خود از پیگیری دانشگاه در خصوص پرداخت فوقالعاده بدی آب و هوا خبر داد و گفت: موضوع پرداخت فوقالعاده بدی آب و هوا و اعمال آن در احکام جهت بهرهوری کارکنان مستلزم تصویب در هیئت امنا است که در این مورد با تعامل و نامهنگاری با وزات علوم، تحقیقات و فناوری سعی داریم تا این امر محقق شود.