معرفی بیش از 500 فرصت شغلی در دوازدهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف

دوازدهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتى شريف به منظور ایجاد فرصت‌ شغلی در حوزه‌های؛ فنی و مهندسی، علوم پایه، مدیریت، علوم پزشکی و تجربی، از امروز یکشنبه یکم اسفندماه آغاز به کار کرد و تا روز سه شنبه سوم اسفندماه پذیرای کارجویان است.

به گزارش روابط عمومی؛ دوازدهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف صبح امروز یک‎شنبه یکم اسفندماه 1400 با هدف ایجاد زمینه ارتباط مستقیم صنعت و دانشگاه و شناسایی علایق و استعدادها، در سالن تربیت‌بدنی استاد جباری آغاز به کار کرد.
در این نمایشگاه که با حضور دکتر طالبی سرپرست دفتر سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، توسعه فناوری و نوآوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر جلیلی سرپرست دانشگاه صنعتی شریف و برخی از مسئولین دانشگاه افتتاح شد،  37 شرکت معتبر خصوصی حضور دارند.

دوازدهمین نمایشگاه کار با ایجاد فرصت‌های شغلی در حوزه‌های؛ فنی و مهندسی، مدیریت و بازاریابی، مالی، هنر و گرافیک، علوم ارتباطات و موقعیت‌های شغلی وابسته به علوم پزشکی و تجربی، در معرض دید بازدید کنندگان قرار می‌گیرد.

 

در ابتدای این برنامه دکتر جلیلی طی سخنانی گفت: اگر به کار به عنوان یک هدف بنگریم بیراهه نرفتیم ولی باید گفت هدف از زندگی صرفا کار نیست هدف تعالی ابعاد انسانی است و اگر ما بتوانیم بدین وسیله ابزاری باشیم در جهت به تعالی رساندن انسان‌ها، بزرگترین و اصلی‌ترین رسالت انسانی خود را بجا آورده‌ایم.

دانشگاه صنعتی شریف باید کارآفرین تربیت کند. کارآفرینانی که علاوه بر تلاش برای گذران امورات خود تیم‌هایی جهت ایجاد فرصت‌های شغلی و کسب درآمد تشکیل دهند تا بتوان افراد بیکار جامعه، علی الخصوص افراد تحصیل کرده‌ی بیکار را جذب کرد. هر فردی که به صورت خدادادی دارای استعداد برتری است تکلیف بیشتری در این راستا بر عهده او است .

وی افزود: این نمایشگاه به مدت سه روز پذیرای بازدید کنندگان و کارجویان است ما باید نگران بیکاران جامعه باشیم باید با ایجاد فرصت‌هایی از قبیل برگزاری این نمایشگاه در جهت رفع معضل بیکاری در جامعه تلاش کنیم.

دکتر جلیلی ادامه داد: یکی از راه‌های پیشگیری از مهاجرت نخبگان جامعه ایجاد شغل با شرایط خوب و درآمد مناسب است.

یکی از مهم‌ترین راه‌های تولید انگیزه در بین جوانان ایجاد حس اثرگذاری است، این حس اثرگذاری است که باعث می‌شود نخبگان و فارغ التحصیلان ما پروژهای پیچیده کشور را با احساس مسئولیت بیشتری حل کنند تا ما نیازمند دخالت بیگانگان در این خصوص نباشیم.

سرپرست دانشگاه صنعتی شریف در پایان سخنان خود گفت: به کارآفرینی افتخار می‌کنیم. ما تا به امروز 12 نمایشگاه کار برگزار کردیم و امیدواریم 120 امین نمایشگاه را هم برگزار کنیم. باید ابرکارآفرین تربیت کنیم و با وجود این ابرکارآفرینان به خود ببالیم.

 

در ادامه آیین افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی شریف، دکتر طالبی سرپرست دفتر سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، توسعه فناوری و نوآوری وزارت عطف به تشریح برنامه‌های تدوین شده در خصوص اشتغال‌زایی و اثربخشی دانشجویان و دانش آموخته‌گان پرداخته و تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته با مجوز دولت، معاونت پژوهش و فناوری سابق به دو معاونت پژوهشی و معاونت فناوری و نوآوری تفکیک شده که اهمیت موضوع فناوری و نوآوری را برای دولت محترم و دست اندرکاران وزارت علوم نشان می دهد. امیدواریم امثال مرکز کارآفرینی و شتاب دهنده شریف که بیش از دو دهه است در کشور سابقه دارند، در کشور تکثیر شده و بیش از پیش امثال آن را داشته باشیم.

وی سپس با توضیح درباره برنامه دستیابی فناوری هدف آن را برگزاری دوره های شش ماهه عنوان کرد که دانشجویان کارشناسی ماهانه 1 میلیون تومان، ارشد ماهانه 2 میلیون تومان و دکتری با ماهی 3 میلیون تومان به عنوان دستیار حوزه فناوری در شرکت‌ها مشغول به کار شوند و به نوعی دوره‌های مهارتی برای آنها نیز باشد.

دکتر طالبی ادامه داد: پیش بینی برنامه این است که ماهی 50 هزار دانشجو تحت پوشش قرار گیرد و پس از اتمام دوره نیز 5 میلیون تومان وام برای کسانی که دوره را با موفقیت پشت سر بگذارد در نظر گرفته شده است. این وام توسط صندوق رفاه دانشجویی پرداخت شده و در هنگام آزاد سازی مدرک تسویه می شود. همچنین دانشجویان تحت پوشش این طرح اگر بتوانند با توجه به نظام ایده‌ها که تدوین شده و نیازمندی که وجود دارد، متناسب با دوره گذرانده شده ایده اجرایی داشته باشند، حدود 50 میلیون تا 100 میلیون تومان وام بلاعوض در اختیارشان قرار می گیرد. 

وی در پایان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری دوازدهمین نمایشگاه کار در دانشگاه صنعتی شریف گفت: امیدوارم که برگزاری نمایشگاه کار استمرار یافته و هر ساله با کیفیت بهتر و وسعت بیشتری ادامه یابد.

در ادامه برنامه برخی از مدیران شرکت‌های مستقر در نمایشگاه به ارائه سخنرانی پرداختند و کلیپ‌های معرفی این شرکت‌ها برای بازدید کنندگان پخش شد.

شایان ذکر است؛ امکان ارتباط مستقیم کارفرمایان و کارجویان، ارائه فرصت‌های شغلی، امکان معرفی و ارتقای برند کارفرمایی، تسهیل فرآیند جذب و استخدام سازمان‌ها، آشنایی با مهارت‌های مورد نیاز کارفرمایان و شناسایی استعدادها و علایق کارجویان از مهم‌ترین اهداف برپایی این نمایشگاه است.

گفتنی است دوازدهمین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتى شريف امروز یک‌شنبه 1 اسفندماه آغاز به کار کرده و تا روز سه‌شنبه 3 اسفندماه از ساعت 8:30 الی 17 پذیرای کارجویان خواهد بود. بازدید از نمایشگاه کار برای عموم افراد (دو دوز واکسن زده) آزاد و رایگان است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت حضور، در وب‌سایت این نمایشگاه به آدرس http://jobfair.sharif.ir ثبت ‌نام کنند.