تفاهمنامه مشترک سه جانبه بهمنظور ایجاد و گسترش همکاریهای آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه صنعتی شریف، شرکت توسعه فناوری آتی شریف و شرکت پالایش نفت تبریز منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک سه جانبه با حضور دکتر موسوی سرپرست دانشگاه شریف، دکتر باقری دیزج مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز، مهندس حمید کشمیری مدیر عامل شرکت فناوری آتی شریف و برخی از مسئولین سه نهاد عصر روز یکشنبه 13 اسفندماه 1402، در محل ساختمان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد. در این تفاهمنامه بر بررسی زمینههای همکاری مشترک در تعریف و اجرای پروژههای آموزشی پژوهشی و کاربردی مورد نیاز طرفین تاکید شد.
در ابتدای این مراسم دکترسید عباس موسوی سرپرست دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از انعقاد این تفاهمنامه گفت: امیدوارم همکاری مشترک سه جانبه مقدمه توافقات بعدی ما در آینده باشد و زمینهساز بروز فناوری در کشور شود.
وی گفت: دانشگاه صنعتی شریف آمادگی آن را دارد تا با حمایت شرکت پالایش نفت تبریز، فناوریهایی که به مرحله آزمایشگاهی رسیده است را به محصول تبدیل کرده تا مردم و جامعه از آن منتفع شوند.
در ادامه دکتر غلامرضا باقری دیزج مدیر عامل شرکت پالایش نفت تبریز بر لزوم تعامل صنعت با دانشگاه تاکید کرد و افزود: صنعت و دانشگاه بدون هم معنا ندارند و برای جامعه کار ساز نیست ولی تعامل و همکاری این دو کنار یکدیگر میتواند زمینهساز تبدیل تئوری به عمل شده و کشور را به خودکفایی برساند.
ایجاد زمینه لازم جهت جذب منابع و عقد قرارداد بر مبنای قانون جهش تولید دانش بنیان برای پیشبرد کارهای دانش بنیان مجری و دانشگاه از مهمترین موضوعات این تفاهمنامه بود.
از دیگر موارد این تفاهم نامه سه جانبه میتوان به؛ تولید دانش و تبدیل دانش به پایلوت امکانپذیر و راهاندازی خط برای اولین بار با ظرفیت معقول در پایلوت پیشرفته جهت صنعتی شدن در مراحل بعدی و همچنین استفاده از این بند جهت راهاندازی آزمایشگاههای مرتبط با حوزه نفت به شکل تخصصی در دانشگاه، تولید دانش جهت استحصال فلزات گرانبها از کاتالیست مستعمل، تولید دانش و ارتقاء دانش فنی نانو افزودنی روغن در ارتقاء کیفیت محصولات پالایشگاهی، حمایت از برگزاری دورههای کار آموزی دانشجویان 10 دانشگاه برتر کشور(مطابق با اعلام وزارت علوم تحقیقات و فناوری) به خصوص دانشگاه صنعتی شریف در شرکت و .... اشاره کرد.
گفتنی است این تفاهمنامه در 10 ماده بمدت دو سال بین طرفین منعقد شد.