تفاهمنامه همکاری مشترک بهمنظور ایجاد و گسترش همکاریهای آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه صنعتی شریف و هلدینگ مادیران منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک با حضور دکتر حسن حدادپور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر علی کرمی مدیرعامل و عضو هیات مدیره هلدینگ مادیران و برخی از مسئولین دو مجموعه روز سهشنبه 22 اسفندماه 1402، در محل ساختمان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد. هدف از این تفاهمنامه، استفاده از دانش و تخصص دانشگاه صنعتی شریف در زمینه اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی برای ارتقای کیفیت و تنوع محصولات شرکت صنایع مادیران و همچنین توسعه صادرات این محصولات است.
در ابتدای این مراسم دکتر حدادپور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن تبریک ماه مبارک رمضان با اشاره به تقارن این جلسه با شروع این ماه مبارک گفت: امیدوارم با این تقارن شروع همکاری دو مجموعه شامل خیر و برکت شود. وی افزود: دانشگاه شریف با حدود 10 هزار دانشجو دارای بهترین استعدادهای فکری در کشور است.
دکتر حدادپور گفت: یکی از مشکلات اساسی دانشگاه شریف اتکا به بودجه محدود دولتی است. البته درآمد ارتباط با صنعت این دانشگاه دارای رتبه اول در کشور است ولی با وجود این سطح درآمد در تامین هزینهها دچار چالش هستیم و باید ارتباط با صنعت را گسترش دهیم و برای گسترش این ارتباط علاوه بر دانشگاه، صنعت نیز باید در این زمینه نقش پررنگتری ایفا کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه افزود: مجموعه مادیران دارای ظرفیت بالایی در کشور است و این نویدبخش اتفاقات بزرگی است که از این همکاری حاصل میشود بشرطی که شرکت مادیران هم مانند شرکتهای بزرگ دنیا با پشتیبانی دانشگاهها پیشرفت و توسعه یافتهاند در زمینه صنعت با دانشگاه شریف همکاری لازم را داشته باشد. تا بتوانیم اتفاقات خوبی را در سطح کشور رقم بزنیم.
وی در ادامه گفت: دانشگاه صنعتی شریف با استقبال از این همکاری و جایگاه بینظیری که در زمینه ارتباط با صنعت کشور دارد میتواند فضایی مناسب را جهت تعامل و گسترش هر دو مجموعه برای رفع نیازهای کشور ایجاد کند.
در ادامه دکتر کرمی مدیرعامل و عضو هیئت مدیره هلدینگ مادیران طی سخنانی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان امضای تفاهم نامه را در این روز خوش یمن چراغ راهی برای شرکت و دانشگاه دانست.
دکتر کرمی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: تاکید رهبر برای راه گذار از بحرانها این است که بتوانیم با استفاده از ابزار، دانش نو ایجاد کنیم و دست از خام فروشی برداریم. بنا به فرمایش ایشان در راستای نگهداشت قشر نخبه، دانشجویان و جوانان که سرمایههای این کشور هستند باید بیشتر تلاش کنیم.
مدیرعامل هلدینگ مادیران افزود: در شرکت مادیران مالکینی هستند که نسبت به دانشگاه شریف عِرق دارند ما با توسعه شرکتهای زیر مجموعه به دنبال توسعه ابزار با دانش و تکنولوژی جدید هستیم تا با پیدا کردن قدرت بیشتر در هوش مصنوعی گسترش یافته و فناوری را توسعه دهیم.
وی گفت: اعتقاد داریم که در سال آینده باید موضوع هوش مصنوعی را جدی بگیریم و در همین راستا پروژههای متعددی با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شریف تعریف خواهد شد و زمینه استقرار پژوهشگران در کارخانههای صنایع الکترونیک و صنایع لوازم خانگی مادیران فراهم می شود.
وی افزود: امروزه کشورهای اطراف ایران در حوزه هوش مصنوعی در حال پیشرفت چشمگیری هستند و ما نیز وظیفه داریم برای کمک به نگهداشت دانشجویان و نخبگان کشور با ایجاد شغلهای جذاب و پیچیده بهمنظور توانمندسازی نیروهای انسانی گامهای مهم و موثری برداریم.
از موضوعات این تفاهم نامه میتوان به؛ توانمندسازی و تأمین منابع انسانی از طریق استفاده از ظرفیتهای تأمین منابع انسانی دانشگاه و برگزاری دورههای آموزشی، رویدادها، سمینارها و نشستهای تخصصی مشترک داخلی و بینالمللی براساس مقررات و ضوابط دانشگاه و تخصیص ظرفیت برای کارآموزی دانشجویان دانشگاه در شرکت و زیرمجموعههای تابعه آن اشاره کرد.
همچنین فراهم آوردن امکان استفاده از تجارب علمی، منابع علمی، کتابخانهها، آزمایشگاهها و تجهیزات آموزشی و پژوهشی متعلق به طرفین براساس مقررات و ضوابط مربوط، برقراری زمینههای الزم جهت انجام بازدیدهای علمی و تحقیقاتی، ارائه مشاورههای علمی- پژوهشی و مدیریتی به مدیران شرکت، تاسیس صندوق مشترک بهمنظور مشارکت در حمایت مالی از طرحهای فناورانه در حوزههای مورد نظر طرفین، جهتدهی، رصد و اعطای بذرمایه به تیمهای مستقر در شتابدهنده شریف و .... از دیگر موارد قید شده در این تفاهم نامه است.
گفتنی است این تفاهمنامه در 11 ماده بمدت دو سال بین طرفین منعقد شد و در پایان مدت زمان مذکور با توافق طرفین قابل تمدید میباشد.