در مرحله نهایی دومین دوره رقابت علمی کنز در اینوتکس ۲۰۲۲، از دکتر حامد صادقی استادیار دانشگاه صنعتی شریف با طرح آزمایشگاه شبیهسازی جریان همبسته چند فازی، برگزیده در گروه آب، محیط زیست و انرژی تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، مرحله نهایی دومین دوره رقابت علمی کنز با حضور ۲۰ شرکت کننده از کشورهای ایران، مالزی و بنگلادش با معرفی برترینها در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۲ روز جمعه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، در پارک فناوری پردیس برگزار شد.
در این رقابت علمی دانشمندان، محققان، مبتکران، دانشجویان و استادان زیر ۴۵ سال جهان اسلام تشویق میشوند که ایدهها و دستاوردهای علمی و فناوری خود را در قالب یک فایل ویدیویی سه تا پنج دقیقهای ارائه دهند.
در دورههای رقابتی کنز دستاوردهای علمی و فناوری در قالب اقتصاد، بانکداری و تامین مالی، آب، محیط زیست و انرژی، سلامت و فناوری و پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، حمل و نقل و معدن و صنایع معدنی نمایش داده شد و منتخبان از طرحهای رقابتی خود دفاع کرده و به رقابت پرداختند. در اختتامیه مراسم که همان روز برگزار شد ۶ دانشمند جوان از ایران و مالزی به عنوان برگزیدگان نهایی معرفی و از آنان تقدیر شد.
در گروه آب، محیط زیست و انرژی، دکتر حامد صادقی از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف با طرح "آزمایشگاه شبیهسازی جریان همبسته چند فازی" در این مرحله انتخاب شد.
شایان ذکر است، به ۶ اثر برتر، مدال و تقدیرنامه کنز، نشان طلای ۳۰ گرمی، کمک هزینه فرصت مطالعاتی به ارزش ۲۰۰۰ دلار، امتیاز ویژه جهت بهرهمندی از بسترهای شبکهسازی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص)، اعطای تسهیلات ویژه تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان از جانب پارک فناوری اعطا شد. همچنین منتخبین در نظر دارند راهکارهای خود را برای مراکز مربوطه برای ایجاد ظرفیت تجاریسازی ارائه دهند.
گفتنی است طرح راه یافته به مرحله پایانی مسابقه علمی کنز توسط دکتر صادقی در حوزه آب، محیط زیست، انرژی و حول موضوع «آزمایشگاه دوستدار محیط زیست چند فازی مشتمل بر تئوری، اندازهگیری و شبیهسازی» با سه طرح دیگر به رقابت پرداخته است. به طور خاص، طرح ایشان در چارچوب حل بحرانهای مسئله محور با تمرکز بر معضل ملی کنترل نشت آلایندههای شیرابه و بوی بد مدفن زباله شهر سراوان بوده است. توانمندی اصلی این آزمایشگاه در طراحی مبتنی بر شرایط اقلیمی آستر کف، پوشش نهائی و انتخاب ساختگاه مدفن زبالههای شهری و تحت عنوان مفهوم جدید دفن زباله در زباله بوده است. لازم به ذکر است که در این دوره از رقابتها، مجموعاً 658 طرح توسط پژوهشگران از 25 کشور پیرامون حل مشکلات جهان اسلام ارائه شده است.
کسب جایزه دکتر کاظمی آشتیانی در تشخیص استادیاران جوان ممتاز پژوهشی در سطح کشور، جایزه دکتر توکلی برای بهترین رساله پژوهشی دکترا در حوزه مهندسی عمران و محیط زیست، اولین دانش آموخته دوره مشترک دکترای دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علم و فناوری هنگ کنگ، دانشجوی ممتاز دانشگاه صنعتی شریف در بیست و ششمین جشنواره دانشجویی و استادیار ممتاز آموزش مجازی از نگاه دانشجویان، از دیگر افتخارات دکتر حامد صادقی استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف است.