دکتر زهرا نصیری قیداری، دانشیار دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف، به عنوان بانوی برگزیده سرآمد در عرصه علم در چهارمین جشنواره زن و علم (جایزه مریم میرزاخانی) معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی، اختتامیه چهارمین جشنواره زن و علم (جایزه مریم میرزاخانی) صبح روز شنبه ۱۹ تیرماه سال جاری با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ارائه گزارشی از روند برگزاری چهارمین جشنواره علم و زن در این مراسم گفت: برگزاری جشنواره زن و علم تاکنون با اقبال گستردهای از سوی زنان مواجه شده و امروز صورت نهادی پیدا کرده است. وی با بیان اینکه برای این جشنواره امتیاز علمی و پژوهشی ثبت شده است افزود: در این دوره شاهد رشد شرکت کنندگان نسبت به دوره قبل این جشنواره بودیم.
همچنین در این دوره مقرر شد برای مشارکت بیشتر، آثار سه رده سنی از زنان ارزیابی شود که این سه رده شامل رده زیر ۴۰ سال، رده ۴۰ تا ۶۵ سال و رده بالای ۶۵ سال بود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست با تاکید بر ضرورت تقدیر از زنان دانشمند کشور، گفت: این جشنواره بخشی از کارهای بزرگی است که برای توسعه موفقیتهای بانوان اندیشمند انجام میشود و باید همه تلاشمان را به کار گیریم تا توسعه یابد.
دکتر منصور غلامی افزود: بیش از ۵۰ درصد دانشجویان کشور از دختران و ۳۰ درصد اعضای هیئت علمی دانشگاهها نیز خانمها هستند و به عنوان نخبههای جامعه خوش درخشیده اند.
شایان ذکر است، دکتر زهرا نصیری قیداری، دانشیار دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف در بخش علمی- فنی و مهندسی در رده سنی ۴۰ تا ۶۵ سال موفق به دریافت جایزه این دوره از جشنواره ملی زن و علم و همچنین کسب جایزه بینالمللی "یونسکوتک" شد. دکتر نصیری از سال ۱۳۹۲ به عنوان استادیار در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف استخدام و در سال ۱۳۹۷ به مرتبه دانشیار ارتقاء یافت.
حوزه کاری دکتر نصیری قیداری، طراحی، تحلیل و ساخت ماشینهای الکتریکی و حسگرهای الکترومغناطیسی است. ایشان در سال ۱۳۹۹ به عنوان استاد برتر آموزشی از طرف معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف معرفی و همچنین دوبار در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۳۹۷ از طرف معاونت پژوهشی دانشگاه به عنوان پژوهشگر شایسته تقدیر شد.
گفتنی است جایزه بینالمللی "یونسکوتک" برای اولین بار از سوی یونسکو به دو نفر از برگزیدگان که دارای بیشترین امتیاز بودند اعطا شد.