در بیست و هفتمین کنفرانس بینالمللی کامپیوتر انجمن کامپیوتر ایران، پژوهشگران، دانشجویان و مهندسین از دانشگاهها و مراکز علمی و صنعتی، آخرین دستاوردهای خود را در حوزه علوم کامپیوتر ارائه میدهند.
به گزارش روابط عمومی؛ بیست و هفتمین کنفرانس بینالمللی کامپیوتر ایران صبح امروز چهارشنبه 4 اسفندماه 1400 در هشت محور علمی در حوزههای تحقیقاتی مختلف علوم کامپیوتری سازماندهی شده، در دانشگاه صنعتی شریف آغاز به کار کرد. این رویداد به صورت مجازی در حال برگزاری است و تا روز پنجشنبه 5 اسفندماه ادامه دارد.
کنفرانس بینالمللی کامپیوتر از رویدادهای علمی بسیار ارزشمند ایران است که همواره با گردهمآوری پژوهشگران، دانشجویان و مهندسین از دانشگاهها و مراکز علمی و صنعتی، فرصت تبادل یافتهها و دستاوردهای علمی جدید در حوزههای مختلف علوم کامپیوتری را ایجاد میکند.
در آیین افتتاح این کنفرانس، دکتر جعفر حبیبی رئیس کنفرانس و رئیس انجمن کامپیوتر ایران و دکتر شاهین حسابی دبیر علمی کنفرانس ضمن خیر مقدم به ارائه گزارشی از نحوه برگزاری این کنفراس دو روزه و تشریح محورهای اصلی آن پرداختند.
دکتر حبیبی رئیس کنفرانس از ارسال 196 مقاله توسط پژوهشگران و علاقمندان حوزههای مختلف علوم کامپیوتر به این رویداد خبر داد که به گفته وی 102 مقاله توسط داوران پذیرفته شده است.
در ادامه دکتر جلیلی سرپرست دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی گفت: ما باید به نیاز خانوادهها، دانشجویان و شرکتها توجه کنیم، شتاب فناوری خود را بالا ببریم و ریز برنامههای درسی در دانشکده کامپیوتر و موضوعات دیجیتال برق را بهروز کنیم.
دکتر جلیلی خاطرنشان کرد: بحث هوش مصنوعی و علوم داده و شبکههای کامپیوتری، امنیت داده و شبکه، زمینههای مورد نیاز امروز است و باید به این موارد توجه ویژهای داشته و نیاز خود را در داخل کشور مرتفع سازیم.
وی گفت: تلاش میکنیم در دانشگاه صنعتی شریف شرایطی را مهیا کنیم تا با ایجاد وفاق در بین دانشکدههایی نظیر مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و علوم ریاضی به یک جمع بندی مناسب برسیم و طرح پیشنهادیمان را به عنوان الگو به وزارت علوم ارائه دهیم.
سرپرست دانشگاه صنعتی شریف با تاکید بر اهمیت رشته ریاضی در کشور گفت: دانشکدههای فنی و مهندسی و علوم ریاضی در دانشگاهها باید تدابیری اتخاذ کنند که مستعدین رشتههای علوم تجربی را به مدد علوم میان رشتهای همچون زیست و علوم پزشکی به کامپیوتر ترغیب کنند.
دکتر جلیلی در پایان افزود: دانشگاه صنعتی شریف آمادگی کامل دارد به عنوان اولین دانشگاه در جذب استعدادهای خوب در علوم تجربی پیشقدم شده و به کمک علوم میان رشتهای که یک بال آن علوم کامپیوتر است نسبت به جذب علاقهمندان در این حوزه اقدام نماید.
گفتنی است در این کنفرانس دو روزه سخنرانیهای تخصصی و کارگاههای آموزشی در حوزه علوم کامپیوتر ارائه خواهد شد. همچنین در مراسم اختتامیه این رویداد که روز پنجشنبه 5 اسفندماه از ساعت 17 به صورت مجازی برگزار میگردد، دو نشست با محتوای؛ «نقش تحلیل داده در اپراتورهای نسل جدید» و «تحول ریشهای بانکها در مسیر زندگی دیجیتال» برپا خواهد شد.